Shopping cart
0 kr

Matchkläder.se ska alltid förse kunder, nya som gamla med produkter och tjänster i världsklass. Vi är helt övertygade om att känslan av proffsighet hos idrottsutövare, oavsett nivå, ålder eller kön bidrar till starkare motivation och ger ett driv att ge det lilla extra för att utvecklas.

Därför vill Matchkläder.se ansvara för bra kläder/material och träningsläger till föreningar med bästa möjliga service till konkurrenskraftiga priser.

Det ansvaret tar vi på stort allvar och med stor glädje.

I våra produkter och tjänster har vi lagt fokus på:

  • Att bidra med en känsla av professionalitet till både ledare och medlemmar.
  • Att underlätta och avlasta föreningens ledare och anställda med beställning av kläder och material, samt direkta leveranser på dagen.
  • God och nära relation, vi erbjuder en kontaktperson till varje förening, som man alltid har nära till hands för att ni alltid ska känna er nöjda.
  • Priser. Vi erbjuder allt detta utan att höja era kostnader, utan vi siktar självklart på att sänka era kostnader ni har idag.
Vår vision
Vår vision är att avlasta föreningars ledare och underlätta delar av dess hantering av material, så att de kan fokusera mer på att uppnå deras sportsliga mål.
Vårt mål
Vi har som mål att leverera bra produkter till ett bra pris med professionell service. Enkla beställningar, snabba leveranserna och en egen kontaktperson.

Företaget ägs och drivs av grundarna.

Scandinavia Athletic & Projects
Organisationsnummer: 840512-0471

Adress:
Östermalmsgatan 2 C
722 14 Västerås
Sweden

0
Your Cart
  • No products in the cart.