Shopping cart
0 kr
Ni kan alltid beställa på vår hemsida där vi har hela vårt sortiment. Men om det är första gången ni handlar hos oss så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för bästa möjliga service. Mail: info@matchklader.se Tel: 08-121 591 30 eller 070 -474 22 78.
Vi erbjuder anpassade tryck till alla våra kläder oavsett sport.
Du har alltid rätt som kund att häva / ångra en order förutsatt att det sker inom 14 dagar (distansavtalslagen), samt att förpackning eller försegling är obruten och är i originalskick.
Vi har de flesta betalningsalternativen. Ni finner all betalningsalternativ under köp & leveransvillkor på hemsidan.
Hos oss matchkläder.se har du som kund 30 dagars bytesrätt / öppet köp.
Vid köp av ev produkter på matchkläder.se har du/ni 14 dagars ångerrätt, enligt distansavtalslagen. Dock så gäller inte ångerrätten för: * Produkter som har tryck enligt kundens anvisningar. * Produkter med bruten förpackning/försegling.
Självklart kan ni prova och titta på en produkt innan köp så ber vi er och kontakta oss på info@matchklader.se så löser vi det.
Då ni har lagt in en beställning, behandlas den inom 24 timmar av vår sortimentavdelning på matchklader.se. Sedan distribueras produkterna av oss till beställaren.
Självklart är det så ifall ni mottagit fel beställning eller skadad produkt så tar vi självklart hand om det. Kontakta gärna oss på info@matchklader.se för vidare instruktion.
Vi på matchklader.se är helt övertygade om känslan av proffsighet hos idrottsutövare oavsett nivå, ålder eller kön, detta bidrar till stark motivation samt ger drivet och ge det lilla extra och utvecklas inom idrotten man utövar. Därför vill Matchklader.se ansvara för bra matchkläder / material samt träningsläger till din förening med det bäst tänkbara service till konkurrenskraftiga priser. Detta är ett ansvar som vi tar seriöst och med stort glädje.
0
Your Cart
  • No products in the cart.